Rich nails
Košarica

Nema proizvoda u košarici.

%

Shock Marble baza – 3

16,50 KM

Nevjerojatna snaga u bočici – Shock rubber baza! Od sada s dodatkom presijavajućih čestica za presladak i luksuzan izgled noktiju!
To je nova linija Shock Marble baza! Pet neodoljivih nijansi za WOW efekt na noktima! 💖

Shock baza je jedina baza koja će držati nokte na sve sisteme. Bilo da radite trajni lak, gel ili acryl gel možete zaboraviti na odizanje i “problematične” nokte! SHOCKirat će vas njezina izdržljivost, snaga i postojanost.

Savjet za bolje prijanjanje:
Prije upotrebe bočicu dobro protresti i kistićem lagano promiješati sadržaj bočice. Na tek obrađen nokat prvo nanijeti tanki sloj Shock All Clear bazu te osušiti 30sec. Nakon toga nanijeti tanki sloj Shock Marble baze te polimerizirati u lampi 60sec. Ako je potrebno bazom se može izgraditi apex na trajnom laku. Baza je pogodna za rašpanje. Konačni rezultat je presladak trajni lak bez puno truda jer uz ove baze nije potreban dodatni sloj boje, gela ili dodatni ukrasi i nail art.

5ml

DOSTAVA PLAĆANJE PO PREUZIMANJU
Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima.
E-MAIL NARUDŽBE

richnailsbih@gmail.com

Kategorije: ,